They're Onto Something Big: AppNexus's Playful Flatiron Office by Agatha Habjan

Ebonized bamboo flooring unifies reception with the café. Photography by Eric Laignel.

Habjan Architecture and Interior Design chose a chair by Pengelly Design for the reception area at AppNexus in the Flatiron district. Photography by Eric Laignel.

Employees recline in the vinyl-upholstered seating pods of a vertical break-out area. Photography by Eric Laignel.

The reception desk’s base was carved from solid-surfacing. Photography by Eric Laignel.

In the café, wool covers foam-padded benches. Photography by Eric Laignel.

Custom-painted skateboards sport patterns recalling the company’s promotional campaigns. Photography by Eric Laignel.

A hall’s corkboard invites employees to post selfies. Photography by Eric Laignel.

LED rope lights outline the seating pods and other cutouts. Photography by Eric Laignel.

The volume separates the lounge from an office area. Photography by Eric Laignel.

Early AppNexus coding sequences were custom-printed on vinyl wall covering for an elevator lobby. Photography by Eric Laignel.

An existing basketball court’s cast-iron columns bear witness to the building’s former life as Stern’s, the largest department store in the city at the turn of the last century. Photography by Eric Laignel.

On doors in an office area, vinyl graphics identify the basketball court behind. Photography by Eric Laignel.

Wool-upholstered chairs furnish the lounge. Photography by Eric Laignel.

A branding exercise yielded the 1,000 inscribed disks hung on hooks in an office area. Photography by Eric Laignel.

The enclosure of the training room boasts a swath of whiteboard paint. Photography by Eric Laignel.

ONLINE EXCLUSIVE. Photography by Eric Laignel.

ONLINE EXCLUSIVE. Photography by Eric Laignel.

c

Share
Tweet
Email
Pin